Verzamel.com
aaaaaaaaaaaaaaaaaa
Bedrijfsperforaties of perfins
De eerste postzegel ter wereld
De eerste Nederlandse postzegel
Feldpost
Tour de France
Verzamelhumor
Aanbiedingen
Veilingen

VERZAMELHUMOR

Kent u een leuke 'verzamelmop', over postzegels, munten of een andere verzamelgebied, of kent u een leuke cartoon? Mail deze, en we plaatsen de mop of cartoon in deze rubriek!

Een medewerker van het postkantoor zegt tegen Karel: "Deze brief is te zwaar. er moet een postzegel van 45 cent bij", waarop Karel zegt: "Maar als ik er nog een postzegel bij doe, dan is de brief nog zwaarder!" Hoe kan je zien dat een fax verstuurd is door een dom blondje? Ze plakt er een postzegel op! Twee mannen zitten in de trein. Vraagt de ene: "En wat voor beroep oefent u uit?". "Ik ben Numismaticus", antwoordt de andere man. "Pardon, maar wat is dat eigenlijk?", vraagt de eerste man. "Muntenverzamelaar". "Dat vind ik nou leuk, vroeger noemden wij dat gewoon Bedelaar".....
De russische post wil President Poetin huldigen en heeft besloten een nieuwe postzegel uit te geven met de beeldtenis van Poetin op. Bij het dagelijks gebruik kwam men tot de vaststelling dat de zegel niet op de brieven bleef zitten. Na een paar maanden kwam de onderzoekscommisie tot het volgende:
  1. De postzegel is volledig volgens de normen.
  2. Op de kleefstof achteraan de postzegel is niets aan te merken.
  3. De Russen spuwen alleen op de verkeerde kant.
Hoe noem je iemand die kinderpostzegels verbrand? Een pedofilatomaan! Jantje gaat naar de postkantoor en vraagt mag ik een postzegel van 50 cent maar wilt u wel het prijsje er af haalen want het is een cadautje........ Een dom blondje komt op het postkantoor en vraagt om een postzegel van 39 cent. De loketbeambte legt een postzegel neer. Dan vraagt het blondje: "hoeveel kost dat ? De loketbeambte antwoordt: 39 cent. Zegt het domme blondje:" Nou die zijn ook duur geworden!
Vragen? Mail ons op info@verzamel.com!MELD U AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF!

Blijf op de hoogte van acties en postzegelnieuws! Vul uw emailadres in, klik op "zend", klik vervolgens op de link in de bevestigingsemail die u ontvangt


Aanmelden Afmelden