Verzamel.com
aaaaaaaaaaaaaaaaaa
Veilingen
Aanbiedingen
Voorwaarden

VEEL GESTELDE VRAGEN

Wanneer u vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen. U kunt eerst in deze rubriek kijken of uw vraag niet beantwoord wordt, of de voorwaarden lezen.
Moet ik me registreren of inschrijven??

Meedoen aan de veilingen op Verzamel.com is heel erg eenvoudig! Inschrijven of registreren hoeft niet. Het enige dat u moet doen is bij een veiling naar keuze uw gegevens invullen; naam, adres en email. Daarna vult u achter ieder kavel naar keuze uw bod in, en klik vervolgens op 'BIED'. Deze prijzen zijn het minimumbedrag dat geboden moet worden om zeker te zijn om het kavel te kopen (als u de hoogste bieder bent). Onderbieden is toegestaan, lees hierover meer in de voorwaarden. Het voordeel van onze veiling is dat u direkt op een hele rij kavels in 1 keer kunt bieden, en niet kavel voor kavel. Na afloop van de veiling ontvangen alle hoogste bieders bericht.

Al enkele dagen bied ik op een veiling, maar waarom wordt het bedrag dat ik geboden heb niet bijgeschreven?

De veilingen op Verzamel.com zijn 'zgn' gesloten' veilingen. De kavels worden toegewezen aan de hoogste bieders voor dat bod. Soms kan een bod van enkele centen boven de inzetprijs (op de liquidatieveiling is deze inzet 0 cent!) volstaan, maar soms moet aanzienlijk meer geboden worden om een kavel toegewezen te krijgen. De hoogste bieders ontvangen bericht per email. Indien u dus na afloop van de veilingen geen bericht ontvangt, is het kavel niet aan u toegewezen!

Hoeveel bedragen de verzendkosten per bestelling?

Bij veilingaankopen betaalt u altijd verzendkosten. In de voorwaarden staat precies vermeld hoe hoog deze zijn. Vooraf kunt u altijd informeren naar de hoogte van deze kosten! Bij een bestelling van partijen of aanbiedingen betaalt u eveneens kosten! De prijzen van onze aanbiedingen proberen wij echter zo laag mogelijk te houden, ter compensatie voor de relatief hoge kosten.

Waar vind ik de uitslagen van vorige veilingen?

Wij plaatsen geen uitslagen van de opbrengsten van de afgelopen veilingen. U kunt altijd informeren naar de opbrengst van bepaalde kavels.

Wijzen jullie echt alle kavels toe? Zelfs als de bieding extreem laag is?

Wij wijzen alle kavels toe, mits erop geboden is natuurlijk! Zelfs al is het laagste bod extreem laag, wij wijzen het kavel toe. Op de "bod-kavels" kunt u vanaf EUR 0,01 bieden, op de meeste andere veilingen dient u minimaal de inzet te bieden. Onderbieden is wel toegestaan, lees meer in de voorwaarden.

Zijn er veiligkosten, en hoe hoog zijn deze?

Voor veilingen rekenen wij uitsluitend veilingkosten. Hoe hoog deze zijn kunt u in onze voorwaarden nalezen.

Wat wordt verstaan onder aantallen en doubletten?

Bij sommige kavels staat vermeld "(Deels) in aantallen". Hiermee wordt bedoeld dat een aantal zegels in (vaak grote) aantallen aanwezig is. Doubletten houdt in dat er (redelijk wat) dubbel materiaal in een set zit. "(Deels) in aantallen" houdt dus in veel doubletten. Dit soort kavels is vaak leuk voor wederverkoop of voor de speciaal-verzamelaar, voor bijvoorbeeld stempels.

Wat wordt verstaan onder een onuitgezochte set?

Een onuitgezochte set postzegels is ook echt een onuitgezochte set. U komt hier vaak veel massawaar in tegen (tenzij anders vermeld), ook deels in aantallen (dus redelijk wat doubletten), maar de kans op betere zegels (vondsten) is ook zeker aanwezig!

Waarom zijn sommige kavels geel gekleurd?

Geel gekleurde kavels zijn kavels met een inzet van 0 euro!
Vragen? Mail ons op info@verzamel.com!

MELD U AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF!

Blijf op de hoogte van acties en postzegelnieuws! Vul uw naam en emailadres in, klik op "zend", klik vervolgens op de link in de bevestigingsemail die u ontvangt.