Verzamel.com
aaaaaaaaaaaaaaaaaa
Veilingen
Aanbiedingen
GratisBieden en bestellen is zeer eenvoudig! Bieden op één of meerdere veilingen? Maak uw keuze uit het ruime aanbod, vul uw gegevens in en achter ieder kavel waarin u geinteresseerd bent uw bod! Registreren is niet nodig!

LEGE STOCKBOEKEN
EN COLLECTIES

Er zijn diverse nieuwe partijen, waaronder lege stockboeken en collecties, o.a. Nederland, wereld, Duitsland, Verenigde Staten, Oost Europa, enz.
NEDERLAND
KLASSIEK

Er zijn diverse nieuwe veilingen Nederland klassiek, waaronder betere zegels, plaatfouten, series, gebruikt en ongebruikt.
VEILINGEN DUITSLAND
Er zijn diverse nieuwe veilingen Duitsland van Duitse Rijk en Oud Duitsland tot DDR, van Bezetting tot BRD, o.a. series en zegels Duitsland modern
NEDERLAND
1940 - 1969

Er zijn diverse nieuwe veilingen Nederland jaren '40 - jaren '60, waaronder postfrisse series, betere zegels, plaatfouten, enz. enz.
STUNT-AANBIEDINGEN NEDERLAND
Er zijn diverse stunt-aanbiedingen Nederland, waaronder postfrisse blokken! Tevens zijn er aanbiedingen Nederland, aanbiedingen Duitsland, enz.
VEILINGEN
WERELD

Er zijn diverse nieuwe veilingen wereld, waaronder landensetjes, Zuid Amerika klassiek, betere zegels en blokken!
VEILINGEN MOTIEF
Er zijn diverse nieuwe veilingen motief, o.a. sport (waaronder Olympische Spelen en voetbal), dieren, treinen, ruimtevaart, enz. enz: setjes, blokken en complete series!
NEDERLAND
OVERZEE

Er zijn diverse veilingen Nederland overzee, waaronder Indonesië Weense Drukken, veilingen Antillen en Curacao, Nederlands Indië, enz. enz.
FDC'S NEDERLAND
O.A. JAREN '50

Er zijn diverse fdc's Nederland, van jaren '50 tot modern.
VEILINGEN
EUROPA

Er zijn nieuwe veilingen Europa, waaronder België en Luxemburg, Kroatië, Roemenië Propaganda, Oostenrijk en gebieden, enz. enz.
DIVERSE
VEILINGEN

Onder het kopje >Kies een veiling treft u een groot aantal veilingen aan.
GRATIS
PRODUCTEN!

Op onze site kunt u ook terecht voor een ruim aanbod gratis producten, van gratis proefmonsters tot gratis tijdschriften, geld-verdien-tips, enz. enz!
ONDERBIEDEN
Onze veilingsite is één van de weinige veilingsites waar u minder kunt bieden dan de inzetprijs! Het kan voorkomen dat u interesse heeft in een kavel postzegels, maar dat u de prijs te hoog vindt. U kunt in dat geval een bod uitbrengen dat onder de inzetprijs ligt.
VERZENDING
Deze kosten zijn slechts 1,95 euro (per zending), ongeacht het aantal bestellingen en/of veilingaankopen dat u doet!Vragen? Mail ons op info@postzegels.net!


MELD U AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF!

Blijf op de hoogte van acties en postzegelnieuws! Vul uw naam en emailadres in, klik op "zend", klik vervolgens op de link in de bevestigingsemail die u ontvangt.

Postzegel-veilingen www.postzegels.net www.nuofnooit.com
Email: info@postzegels.net Email: info@nuofnooit.com

© Acuut Internetdiensten Site Meter