Verzamel.com
aaaaaaaaaaaaaaaaaa
Veilingen
Aanbiedingen
GratisBieden en bestellen is zeer eenvoudig! Bieden op één of meerdere veilingen? Maak uw keuze uit het ruime aanbod, vul uw gegevens in en achter ieder kavel waarin u geinteresseerd bent uw bod! Registreren is niet nodig!

SET NED. INDIË + NEDERLAND
SLECHTS 1 CENT!

Bestel nu 50 postzegels Nederland + Nederlands Indië voor slechts 1 cent!. Tevens zijn er nieuwe stunt-aanbiedingen, nieuwe stunt-aanbiedingen Nederland, nieuwe aanbiedingen Nederland postfris, enz.
VEILINGEN NEDERLAND
Er zijn diverse nieuwe veilingen Nederland klassiek, o.a. betere zegels en series, series jaren '40 - jaren '50, plaatfouten, partijtjes Nederland, Nederland modern, Dienst, port, luchtpost, enz. enz.
NEDERLAND
AANBIEDINGEN

Er zijn nieuwe stuntaanbiedingen Nederland en diverse andere aanbiedingen Nederland, waaronder 200 postzegels Nederland voor slechts 89 cent! Daarnaast zijn er veilingen Nederland partijtjes, veilingen Nederland klassiek, enz. enz.
VEILINGEN
WERELD

Er zijn nieuwe veilingen wereld, waaronder landensetjes, betere zegels en blokken!
VEILINGEN MOTIEF
Er zijn diverse nieuwe veilingen motief, o.a. Olympische Spelen, molens, voetbal, enz. enz.
NEDERLAND
OVERZEE

Er zijn nieuwe veilingen Curacao en nieuwe veilingen Nederlands Indië, enz. enz.
STUNT-AANBIEDINGEN
Er zijn diverse stunt-aanbiedingen, waaronder setjes postzegels + bankbiljet. Tevens zijn er nieuwe aanbiedingen wereld en nieuwe aanbiedingen motief!
VEILINGEN DUITSLAND
Er zijn diverse nieuwe veilingen Duitsland van Duitse Rijk tot DDR, van Bezetting tot BRD.
FDC'S NEDERLAND
O.A. JAREN '50

Er zijn diverse fdc's Nederland, van jaren '50 tot modern.
VEILINGEN
EUROPA

Er zijn nieuwe veilingen Europa, waaronder België en Luxemburg, Kroatië, Roemenië Propaganda, Oostenrijk en gebieden, enz. enz.
DIVERSE
VEILINGEN

Onder het kopje >Kies een veiling treft u een groot aantal veilingen aan.
GRATIS
PRODUCTEN!

Op onze site kunt u ook terecht voor een ruim aanbod gratis producten, van gratis proefmonsters tot gratis tijdschriften, geld-verdien-tips, enz. enz!
ONDERBIEDEN
Onze veilingsite is één van de weinige veilingsites waar u minder kunt bieden dan de inzetprijs! Het kan voorkomen dat u interesse heeft in een kavel postzegels, maar dat u de prijs te hoog vindt. U kunt in dat geval een bod uitbrengen dat onder de inzetprijs ligt.
VERZENDING
Deze kosten zijn slechts 1,95 euro (per zending), ongeacht het aantal bestellingen en/of veilingaankopen dat u doet!Vragen? Mail ons op info@postzegels.net!MELD U AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF!

Blijf op de hoogte van acties en postzegelnieuws! Vul uw emailadres in, klik op "zend", klik vervolgens op de link in de bevestigingsemail die u ontvangt


Aanmelden Afmelden

Postzegel-veilingen www.postzegels.net www.nuofnooit.com
Email: info@postzegels.net Email: info@nuofnooit.com

© Acuut Internetdiensten Site Meter